KATEGORİLER
ÇORBA TARİFLERİ (24)
ÇİKOLATALI TATLI (23)
ZEYTİNYAĞLILAR (24)
SÜTLÜ TATLI (21)
SALATA-MEZE (44)
PİLAV TARİFLERİ (27)
PASTA TARİFLERİ (36)
KÖFTE TARİFLERİ (23)
KEK TARİFLERİ (1)
KEBAB TARİFLERİ (31)
HAMURLU TATLI (27)
HAMUR İŞLERİ (39)
ET YEMEKLERİ (32)
BALIK YEMEKLERİ (33)
Abone Ol:
Kayıtlar
Atom
Kayıtlar
Yorumlar
Atom
Yorumlar
6 Mayıs 2009 Çarşamba
Bostana Tarifi
Bostana
Malzemeleri
1 tatlı kaşığı salça
1 limon
2 iri domates
5 yeşil soğan
yarım demet maydanoz
1 çay kaşığı pulbiber
1 kahve fincanı su
Bostana Tarifi
Önce domateslerin kabuklarını soyarım, soğan ve maydanozu ile birlikte ince ince kıyarım. Salça, limon suyu, tuz ve pulbiberi ekleyip hepsini harmanlarım. İçerisine 1 kahve fincanı su ilave ettikten sonra servis ederim.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder