Fırında Sarmısaklı Levrek
Balık Yemeğimin Malzemeleri
- 1 orta boy levrek
- 2 diş sarmısak
- 1 ufak soğan
- 2 defne yaprağı
- 1 fırın torbası
Balık Yemeğimin Tarifi 
Levreği temizleyip, yıkadıktan sonra içine de 2 defne yaprağı koyarım. Ayıklanmış sarmısakları tat vermesi için boyuna ortadan kesip, balığın içine yerleştiririm. Son olarak dilimlenmiş soğanı balığın içine katarım ve ağzını kapatırım. Üzerine bir kürdan ile birkaç delik açarım. Önceden ısıttığım fırında 40 dakika pişiririm. Levrek suyunu çekip hafiften kızarmaya başladıktan sonra çıkarıp servis yaparım.
 
 
 Kayıtlar
Kayıtlar
 
 
 
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder