KATEGORİLER
ÇORBA TARİFLERİ (24)
ÇİKOLATALI TATLI (23)
ZEYTİNYAĞLILAR (24)
SÜTLÜ TATLI (21)
SALATA-MEZE (44)
PİLAV TARİFLERİ (27)
PASTA TARİFLERİ (36)
KÖFTE TARİFLERİ (23)
KEK TARİFLERİ (1)
KEBAB TARİFLERİ (31)
HAMURLU TATLI (27)
HAMUR İŞLERİ (39)
ET YEMEKLERİ (32)
BALIK YEMEKLERİ (33)
Abone Ol:
Kayıtlar
Atom
Kayıtlar
Yorumlar
Atom
Yorumlar
29 Nisan 2009 Çarşamba
Kuzu Etli Pilav Tarifi
Kuzu Etli Pilav
Pilavımın Malzemeleri
4 bardak pirinç
2 kuru soğan
2 domates
3 sivribiber
8 kuzu kapama
su
karabiber
tuz
Pilavımın Tarifi
Etleri soğan, domates ve biberle bereber kavurup, pirinç ilave ederim. Tuzu, karabiberi ve suyu ekleyip 5 dakika kaynatırım, daha sonra fırın tepsisine alıp 40 dakika fırında pişiririm. Daha sonra dinlendirip, servis yaparım.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder