Mantarlı Kuzu Dolması
Et Yemeğimin Malzemeleri
- 2 domates
- 2 sarmısak
- 100 gram taze kaşar
- tuz ve karabiber
- 400 gram kuşbaşı kuzu eti
- 8 Enginar göbeği
- 100 gram taze mantar
- 1 küp gibi doğranmış soğan
- 2 çarliston biber
Et Yemeğimin Tarifi
Tencerede soğanı pembeleştirip içine etleri ve mantarları katarım. Bu karışım pişme noktasındayken, domates ve sarmısak ilave ederim. Daha önce bütün şeklinde haşladığım enginar göbeklerini tepsiye yerleştiririm. Üzerine bu karışımı ekleyip, sonra dilimlenmiş kaşar peyniri koyarım. Fırında kaşar peynir kızarana kadar bekletip çıkarırım. Tuzu ve karabiberi serptikten sonra sıcak olarak servis ederim.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder