Kuş Tipi Ciğer
Et Yemeğimin Malzemeleri
- 500 gr kuşbaşı kuzu ciğeri
- 2 adet kuru soğan
- 4 yemek kaşığı kuru üzüm
- 1/4 demet doğranmış maydanoz
- 2 yemek kaşığı ceviz içi
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 yemek kaşığı tereyağı
Et Yemeğimin Tarifi
 Önce soğanları ince ince dilimlerim. Tavanın içine zeytinyağını koyup soğanlarıda içine koyarım ve hızlıca sotelemeye başlarım. Üzerine tereyağı ilave ederim. Soğanlar renklenince ciğerleri ekleyip sotelerim. Ciğerler 7 dakika sotelendikten sonra kuru üzüm, maydanoz ve ceviz içini katıp hızlıca karıştırırım ve ocaktan alırım. Servis tabağına yerleştirip servis ederim.
Önce soğanları ince ince dilimlerim. Tavanın içine zeytinyağını koyup soğanlarıda içine koyarım ve hızlıca sotelemeye başlarım. Üzerine tereyağı ilave ederim. Soğanlar renklenince ciğerleri ekleyip sotelerim. Ciğerler 7 dakika sotelendikten sonra kuru üzüm, maydanoz ve ceviz içini katıp hızlıca karıştırırım ve ocaktan alırım. Servis tabağına yerleştirip servis ederim.
 
 
 Kayıtlar
Kayıtlar
 
 
 
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder